Visible mending med Maria Møller

Vi sætter fokus på EU’s tekstil strategi med en workshop i Visible Mending med Maria Møller.

Workshoppen starter med en kort introduktion til strategien, som kan læses her. Tekstil startegien er med til at implementerer forpligtelserne i Den Europæiske Grønne Pagt, Handlingsplan for cirkulær økonomi og EU’s industrielle strategi.

Workshoppen afholdes af Maria Møller, der til dagligt arbejder med kreative projekter, bl.a. på sin Instagramprofil @mariamollerdk. Her inspirerer hun tusindvis af mennesker til at kaste sig ud i syning, strik, perlerier, linoleumstryk og mange andre gør-det-selv-projekter, ofte med udgangspunkt i genbrug. Under workshoppen deler hun ud af sine bedste tricks til at lave kreative projekter med genbrug.

Som deltager skal du medbringe dit gode humør, tålmodighed og noget, du kan brodere på. Måske trænger bukserne med det lille hul, den kedelige bluse eller det plettede pudebetræk til lidt broderi. Som nybegynder anbefales det, at det medbragte stykke tøj er fast og ikke meget elastisk. På workshoppen er der også noget genbrugstekstil, du kan lege med.

Workshoppen varer tre timer, og man skal være der fra begyndelsen. Det er en god ide at medbringe drikkelse og lidt at spise.
Arrangementet er medfinansieret af Europa-Kommissionen.

Pris: 0 kr.

Dato: 22. oktober

Tid: 17.00-20.00

Sted: Værkstedet, Varde Bibliotek

Bestil billet